home icon
Kampsport
På FunnyGames.dk finder du det bedste udbud af Zombie Spil! Du finder ikke mindre end 57 forskellige Zombie Spil, bl.a. Medieval Defense Z & Zombie Outbreak

Zombie spil er en virkelig populær spilgenre. I disse spil bliver du ofte forfulgt af de levende døde og er nødt til bruge alle mulige slags våben for at slå dem ihjel. Siden zombies er genoplivede lig, er de sværere at dræbe. Hvis du skærer deres ben af, vil de bare begynde at krybe hen imod dig. De vil prøve at tage fat i dig og spise din hjerne! Skyd dem i hovedet med dine pile eller kugler. Hvis alt andet fejler, kan du altid prøve at køre dem over med din bil. Din mission er at undslippe den zombie inficerede zone. Vil du være i stand til at slippe ud i live?

Zombie historier kommer fra afrikanske og caribiske folkehistorier. I de traditionelle zombie legender var zombier ofte kreeret med sort magi af en ond troldmand, der gjorde folk til sine slaver ved at genoplive dem. Zombierne kunne arbejde dag ud og dag ind for troldmanden uden egen vilje eller bekymringen for egen ve og vel. Kun voodoo præster og præstinder kunne overvinde troldmandens magi og genoprette balancen mellem ånderne og de levende.

De fleste zombiespil indeholder moderne versioner af zombie folkehistorierne, hvor zombierne opstår som resultat af enten en dødelig virus, som muterer kroppen til noget grusomt og lig lignende, eller et videnskabeligt eksperiment, der er gået frygteligt galt. Zombier er i høj grad blevet en berømt og populær trope i moderne vestlige medier på grund af George A. Romeroes sort- hvid film ”Night of the Living dead”. I denne horror film er det radioaktivt affald, der genopliver de døde og giver dem lyst til menneskekød. Legenden om ”the headshot” - at den eneste sikre måde man kan slå en zombie ihjel på er ved at skyde den i hovedet - stammer også fra Romeros film. Zombie spil er for det meste sat i en post-apokalyptiske verden, fordi zombier repræsenterer en kulturel frygt for konformitet, forbrugermentalitet og menneskehedens endeligt. Mens traditionelle zombier mere ligner sjæleløse, tomme mennesker, er den moderne zombie et meget mere blodigt væsen, overdækket med grusomme sår og endda nogen gange kravlende henover jorden med indvoldene hængende ud og benene skåret af.

Vil du klynge dig til livet i disse blodige overlevelsesspil? Find våben, byg dine barrikader, og scor så mange headshots som muligt. Om dagen kan du måske genopbygge din lejr og finde mad, men om natten vil zombie horden – som i stigende grad er blevet opmærksom på din location – komme krybende og prøve at æde din hjerne og forvandle dig til en af dem! Kan du overleve apokalypsen i disse fede zombie spil?! Spil dem alle gratis på FunnyGames!

Related categories