home icon
Sport
På FunnyGames.dk finder du det bedste udbud af Fodbold Spil! Du finder ikke mindre end 65 forskellige Fodbold Spil, bl.a. World Cup Penalty & Soccer Master

Her kan du spille de bedste fodbold spil gratis online. Fodbold er en populær sport i hele verdenen, og mange drømmer om at blive professionelle fodboldspillere. Ikke bare fordi du bliver betalt for at spille din yndlingssport, men også fordi mange af top fodboldspillerne, tjener vildt mange penge og er super berømte! Fodbold er lige nu den mest sete sport i verden, og Fifa estimerer, at 240 millioner mennesker ofte spiller det.

Fodbold bliver spillet på en firkantet mark eller en Astroturf pitch. Hvert hold må sende 11 spillere ud på kamppladsen, men normalt er der flere end det på et hold. Spillernes mål er at sparke bolden imellem sig, og komme tæt nok på det andet holds mål til at score. Hvis det hold, der forsvarer målet, begår en forseelse, får det angribende hold et straffespark. Her kan du spille alle mulige fantastiske fodboldspil gratis fra fodboldmesterskabs spil til straffesparkskonkurrence spil, bordfodbold og flicking soccer spil. Spil og hav det sjovt!

Related categories