FAQ

Jeg ønsker ikke længere at modtage nyhedsbrev, hvordan ordner jeg det?
Underst i hvert nyhedsbrev er der en link med "Udskrivning". Hvis du klikker ind der kan du udskrive din e-mailadresse og modtager du ikke længere nyhedsbrevet.
Jeg kan ikke finde det spil jeg leder efter på hjemmesiden, hvad gør jeg?
FunnyGames tilfører hver dag nye spil på hjemmesiden. Derfor er der stor chance for at det spil du leder efter allerede står på FunnyGames. Du kan lede efter et spil ved at skrive navnet på spillet i rubrikken "Led efter spil" øverst til højre og derefter trykke på "søg". FunnyGames' ledemaskine finder også spil frem der er relaterede til det spil du har indtastet. Det forstørre chancen for at du finder det spil du leder efter, hvis ikke du helt ved hvad spillet hedder.
Hvis ikke det spil du leder efter er at finde på FunnyGames, så kan du altid give besked ved at sende en mail til [email protected]. Vi prøver så at sætte det ønskede spil så hurtigt som muligt på FunnyGames hjemmeside.
Hvor ofte bliver der tilført nye spil?
Hver dag bliver der tilført nye spil. Spillene kan du finde på indexsiden (http://www.funnygames.dk/ øverst til højre under rubrikken "ny".
Hvorfor kan jeg ikke slukke for spillets musik?
I nogen spil er musikken tænd standart. Det har FunnyGames ingen indflydelse på fordi de spil ikke er FunnyGame's. Den eneste mulighed der er for at slukke for musik/lyd er at slukke for lyden på din pc/laptop.
Kan jeg sætte spil fra FunnyGames over på min egen website?
Mange af FunnyGame's spil kan du sætte over på din egen website. Hvis det er muligt, er der et tegn underst til højre med to pile. Hvis du klikker på det icon bliver html koden synlig som du så kan sætte over på din website.
Et spil vil ikke lade, hvad gør jeg?
Først og fremmest kan du prøve at lukke spilsiden og alle andre sider ned der er åbne i din brouwser og start op igen. Hvis ikke det lykkes, kan du prøve følgende:
  • Forny spilsiden ved at trykke på F5 tasten ( på dit keybord).
  • Fjern cachehukommelsen.
  • Kontroller dine flashdata ved hjælp af de følgende to URL's:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ og http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Brug en anden brouwser: Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer.
Kan du spille FunnyGame spil på en iPad?
Næsten alle FunnyGames spil er Flash spil. Flash er et program der ikke bliver støttet af Apple og derfor kan de spil ikke spilles på Apple produkter ( som iPad og iPhone).
Jeg kan ikke logge af, hvad nu?
Det er kun ved spil der er fra vores externe partnere ( gerne spil du skal betale for), jhvor du kan registrerer dig og hvor du så skal logge på. At logge på og af kan så også kun lade sig gøre i selve spillet. Har du spørgsmål omkring at logge på eller af, er du velkommen til at kontakte vores externe partnere direkte. Det kan du gøre ved at lede under kontakt i selve spillet, eller trykke direkte på "kontakt" knappen.
Hvordan gør jeg et spil større eller mindre?
Hvis det er muligt at forstørre eller formindske et spil, så er der øverst til højre i spillet en lup med et plustegn og en lup med et minustegn. Hvis du vil forstørre spillet, trukker du på luppen med plustegnet og skal det formindskes, klikker du på luppen med minustegnet. Spil hvor der ikke er en lup i øverste højre hjørne kan ikke forstørres eller formindskes.
Hvorfor er der reklamer på FunnyGames hjemmeside?
Vedligeholdelse af en hjemmeside tager meget tid og kræver stor indsats. Vi vil gerne gøre siden tilgængelig for alle og tilbyde gratis spil. For at dække udgifterne, er det nødvendigt at vise reklamer på hjemmesiden.
Jeg har problemer med udbetalingen af min spilopsparing, hvad gør jeg?
Spil der skal betales for bliver ikke udgivet af FunnyGmes, men af andre organisationer. Du kan se i spillet fra hvilken organisation det kommer ( foreksempel SpelPunt/GamePoint osv.). Har du sporgsmål omkring de spil, udbetaling af penge eller opsparing, bedes du kontakte organisationen der udgiver det spil.
Kontakt information kan du finde på følgende måder:
  • Direkte under spillet (ved at klikke på ‘Kontakt’).
  • I selve spillet (under forbehold du er logget på).
FunnyGames til (unge) børn
På Funnygames står der spil der er rettet mod forskellige alderscategorier. Det er derfor vigtigt at forældre kikker med på FunnyGames og ser hvad barnet laver, og hvis ønsket, selv vælger hvilke spil de syntes barnet må spille. Spil kan vælges ved at trykke på stjernen nederst til højre. Så kommer spillet til at stå under 'mine spil" (øverst i den oranje bjælke) .
FunnyGames team'et råder forældre til at tale med deres børn om brug af internet og sikkert brouwse. FunnyGames mål er at skabe en omgivlese hvor bruger til hver en tid på sikker vis kan gøre brug af. En hver form for misbrug bliver derfor også taget alvorlig og vil der altid blive holdt øje med. Misbrug kan meldes ved at sende en e-mail til [email protected].


Har du et spørgsmål om vores hjemmeside eller spil? Brug formularen herunder til at kontakte FunnyGames.dk.

Annoncører bedes gå til vores annonceside.
Spil information