Ansvarsfraskrivelse

Generelt


FunnyGames.dk er en hjemmeside specielt udviklet til børn. Hver uge sørger travle personer for, at der bliver tilføjet nye spil til FunnyGames.dk.

Alle spil er såkaldte online spil, hvilket betyder, at de kan spilles direkte fra hjemmesiden, uden at skulle installeres på din computer.

Vi lægger vægt på, at spillene vi tilbyder, har en høj kvalitet. Derfor undersøger vi alle spillene grundigt, inden vi tilføjer dem til vores hjemmeside.

Fortrolighedserklæring


Internettet tilbyder en masse forskellige muligheder. Via internettet kan du komme i kontakt med mennesker over hele verden, købe diverse produkter og services og modtage informationer tilpasset til den enkelte. FunnyGames.dk tilbyder også skræddersyede services. For at give dig den bedste services, har vi på nogle tidspunkter brug for dine input/informationer. Vi har opsat følgende regler som en garanti for en streng overholdelse;
 • når FunnyGames.dk ønsker at registrere dine personlige oplysninger vil du altid blive informeret om dette og du kan vælge om du vil have dine personlige oplysninger registreret eller ej. Hvis ikke, så kan dette betyde, at ikke alle tilbudte services kan benyttes.
 • hvis dine registrerede personlige oplysninger ikke er korrekte, vil FunnyGames.dk slette disse efter forespørgsel fra dig til FunnyGames.dk
 • de registrerede personlige oplysninger vil ikke blive offentliggjort eller videregivet til tredjepart uden din samtykke.
 • annoncører på FunnyGames.dk, eller partnere af FunnyGames.dk, kan anvende cookies til at forbedre kvaliteten af deres annoncer. Annoncører kan, ved at benytte cookies, holde øje med hvor mange besøg annoncerne har fået og på hvilke sider.
 • downloading fra denne hjemmeside er for egen risiko. Skader ved at benytte, downloade, installere og/eller dial-in er for egen risiko og FunnyGames.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader.
 • FunnyGames.dk forholder sig retten til at tilpasse denne fortrolighedserklæring. Enhver ændring vil blive annonceret på denne side.

Ophavsret på spil


For at minimere risikoen, ved at overtræde ophavsrettighederne på spil vi har tilføjet til vores hjemmeside, har vi taget nogle forbehold. Via denne side vil vi gerne informere vores brugere, eller enhver anden involveret person;
 • ved tilføjelse af spil, er tilladelse blevet forespurgt og accepteret af indehaveren af ophavsretten kendt af FunnyGames.dk
 • et betydeligt antal spil kan placeres på internetsider uden nogen begrænsninger. For nogle spil gælder det, at det var umuligt at finde ejeren af ophavsrettighederne eller det var umuligt at finde information via internettet, da spillet er udbredt på de fleste spillesider.
 • nogle spil kan blive brugt når man er opmærksom på visse regler. Så vidt vi kan bedømme, arbejder FunnyGames.dk efter gældende regler og begrænsninger.
 • så vidt muligt ændre vi ikke kildekoden på spillene. Reference til f.eks. credit holders, mærkenavne or referencer til andre sider, bliver i deres orginale udgave.
 • for nogle spil gælder det, at der er brugt den såkaldte deep linking teknik. Her linker vi internetadressen med den originale spillekode. Spillekoden (Java, Flash eller Shockwave) vil ikke blive kopieret til FunnyGames.dk's server. Selvom vi er opmærksom på, at deep linking kan være et følsomt område, så er FunnyGames.dk ikke blevet bekendt med nogle former for misbrug. Vi er overbeviste om, at dette er en sikker metode eftersom mange øvrige internetsider bruger selv samme teknik.

Lov omkring internet udvikling og applikationer ændrer sig konstant. Derfor er reglerne for hvad der er gennemgået/ikke gennemgået ikke altid helt klare og vil give plads til, at man kan lave sin egen fortolkning. Det er muligt, på trods af vores grundighed og gode intentioner, at en ophavsretsholder følger sine rettigheder krænket. Vi opfordrer dig venligst til at kontakte os i sådanne tilfælde. Du kan kontakte via vores kontaktformular.

Når din indsigelse er rimelig og forståelig, vil det berørte spil blive fjernet fra FunnyGames.dk. Vores erfaring viser, at denne fremgangsmåde er den mest succesfulde for alle parter.